Wandelingen < 5 km

Deze korte wandelingen kan u allen doen vanuit de vakantiewoning. Ze zijn vooral leuk om even tussendoor het dorp en de bossen te verkennen zonder te ver weg te zijn van het huis.

Malvoisin – Buggy dorp wandeling

U vertrekt vanaf onze vakantiewoning (U kan gerust parkeren in het gras naast het bushokje aan de overkant) en u wandelt met de klok mee in het dorp. Langs de kerk (200 zitplaatsen), langs het kasteel (op zondag kan je hier iets drinken), naar het fonteintje (waar nu ook speeltuig staat) en zo terug omhoog. Het is een korte wandeling ideaal met kleine kinderen of met de buggy.(Download .gpx)

Malvoisin – Hades wandeling

Deze korte wandeling van 2,2km brengt u van het centrum van ons dorp naar het kerkhof van Malvoisin. Hierna daalt u door het bos naar beneden (leuk voor kleine kinderen) totdat u aan het kerkhof van Patignies aankomt en via de weg terug Malvoisin binnen komt.

Deze wandeling is een leuk tussendoortje waarbij je toch met de voeten tussen de bladeren hebt gewandeld maar door het dalend karakter heel eenvoudig te stappen. Ook een aanrader als korte ochtend-jogging.

Per buggy kan je beter met twee volwassenen zijn gezien het laatste bosstuk sterk daalt.
Bij valavond hoor je de doden van beide kerkhoven op visite komen bij elkaar ;-)(Download .gpx)

Malvoisin – Fotozoektocht

Deze wandeling van anderhalve km brengt je op het hoogste punt van ons dorp. Je gaat via de kerk naar het kerkhof, daarna keer je via de buitenkant terug naar de fontein en onze kasteelhoeve.
Deze wandeling bieden we aan als fotozoektocht. Er zijn 20 foto’s die moeten in de juiste volgorde gelegd worden. Hiervoor worden twee teams aangeduid die in tegenovergestelde richting wandelen. Heel erg leuk met een gemengd gezelschap.
De wandeling leent zich heel goed als avondwandeling bij heldere hemel, gezien je aan het kerkhof boven de verlichting uitkomt en zo heel heel mooi de sterrenhemel kunt bewonderen met het kerkhof in de rug.(Download .gpx)

Comments are closed.