Zijn indeling

Het gelijkvloers

Deze ruimte is volledig open. De eetplaats ligt centraal met zicht op de tuin. Een trapje hoger is het gezellig vertoeven in het ruime salon met inbouwhaard (Stuv) en knusse zetels. Er is ook een kinderhoek met allerhande speelgoed en keukentje.  Aan de andere kant van de eetplaats is de open keuken met alle mogelijke keukenmateriaal om lekker te koken voor een grote groep. Verder is er nog de traphal met twee toiletten, een berging en de trap in gezoete blauwsteen die u naar de slaapkamers brengt.

Buiten is er een aanpalend terras. De authentieke stal met origineel booggewelf naast de vakantiewoning kan u gebruiken voor het koel bewaren van dranken, droog zetten van fietsen, buggies, vuile schoenen, edm.

De eerste verdieping (14 pers.)

Eerste verdiepingHier heeft u een centrale overloop met extra salon met leeshoek waarop alle 5 slaapkamers uitgeven. Alle slaapkamers hebben hun eigen badkamer met toilet, douche of bad en lavabo. Er zijn aan de ene kant 3 slaapkamers voor 2 personen en aan de  andere kant 2 slaapkamers voor 4 personen.

De tweede & derde verdieping (16 pers.)

Tweede verdiepingVia de trap komt men op de tweede verdieping, waar er 4 slaapkamers zijn van 4 personen.
Deze kamers hebben eveneens allemaal een eigen badkamer met toilet, douche en lavabo. Vanuit deze kamers heeft men een mooi verzicht over de achterliggende velden. In kamer H is op het gelijkvloers een TV-hoek met multimedia-apparatuur en zitzakken in toffe kleurtjes.

Derde verdieping

De twee middelste kamers hebben een trap die leidt naar de ruime mezzanine onder de originele imposante dakbalken.

Aanvulling

  • Alle kamers hebben ingemaakte kasten met voldoende leg- en hangruimte.
  • Kamers C, D en E beschikken over 2 eenpersoonsboxsprings, kamers A, B, I en H over 2 eenpersoonsboxsprings aangevuld met een stapelbed, in kamer H staan op de mezzanine 2 stapelbedden, in kamer I 4 boxsprings op de mezzanine.
  • De badkamers hebben een elektrische verwarming zodat deze in een mum van tijd opgewarmd is wanneer u zich wenst te verfrissen.
  • De afvoerleidingen zijn geluidsloos (Geberit Silence)
  • Alle badkamers zijn aangesloten aan een centrale afzuiging buiten de kamer. Dit heeft een groot geluidscomfort.
  • Het warme leidingwater loopt in een lus doorheen de badkamers voor optimaal comfort.

De tuin

overzicht op de tuinDeze bevindt zich op het oosten, achter het gebouw, omringd door weiland.  Vanuit de living komt u op het houten terras met tuinstoelen, voldoende klaptafels, grote parasols alsook een vaste barbecue. Een paar trapjes hoger ligt de tuin met speelberg voor de kleinsten. Vanuit de keuken kan u hen perfect in het oog houden en tegelijkertijd genieten van het  zicht op de tuin. Om het hoekje is een leuke kaboutertafel geïnstalleerd en de durvers kunnen zich wagen op het stronkenparcours tussen de grassen. Wat verderop bij de oude pereboom is een petanqueveld aangelegd met zitbalken errond. Verderop is een inbouwtrampoline van 4m60, goed voor uren springplezier. Voor de voetballertjes is er ook nog een voetbalveldje met daarrond het parcours voor de gocarts. Bamboes vormen de grens tussen dit en het park met de kippen en cavia’s.

Vergaderzaal (enkel in combinatie met vergaderarrangement)

De nok van de vergaderzaal
Op het einde van de gang is er nog een creatieve ruimte die u in combinatie met een vergaderarrangement kan bijhuren. Ook hier is er weer volop natuurlijk licht door het boogvormige venster op de zijmuur. De aangename sfeer wordt verder versterkt door de hoge nok en het prachtige eiken dakgebinte.  U vind er een projectiescherm, zitzakken, flipover en vergadertafels met stoelen. Ook hier is uiteraard draadloos internet beschikbaar.

Comments are closed.