Grootmoeder is jarig

Op vrijdagavond komt de hele familie aan op de hoeve, een feestelijk koud buffet met broodjes is voorzien. Oma wordt de avond zelf nog in de bloemetjes gezet bij het haardvuur.

Op zaterdag verzorgen we uw ontbijt: verse chocolademelk, verse eitjes, ardense ham, … Na een korte platte rust staat er in de namiddag avontuur op het menu: voorzien van stevige stapschoenen rijdt u naar het Survival-dorp waar een hindernissen-parcours uitgewerkt is. Ieder doet hieraan mee op oma na natuurlijk. Zij kan het spektakel langs de kant volgen en zien hoe lenig haar kleinkinderen wel zijn. Het belooft een spannende maar prettige namiddag te worden voor zowel jong als oud.

[pullquote author=”Christophe”]Het survival parkoer is er voor jong en oud.[/pullquote]

Eenmaal terug staat er een mooie barbecue klaar. Samen met verse groentjes en een streekbiertje/trappist kunt u genieten van een puur stukje vlees van eigen bodem.
s’Avonds is er tijd voor ontspanning: de ouderen zetelen met een fijn glas wijn in de sofa’s dicht bij het brandend vuur. De jongeren begeven zich naar hun eigen stekje met zetels en muziek-installatie voor een partijtje pingpong of ze nemen een spel uit onze uitgebreide spelotheek.
De volgende morgen om 9u staat het ontbijt terug voor u klaar. Hierna vertrekt u voor een mooie wandeling met als eindstation een klein en knus restaurantje, helemaal voor u alleen. In de namiddag nog even genieten van het samen zijn en dan kan u alweer dromen van een volgende weekend in de Ardennen.

This entry was posted in Arrangementen and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.