Avontuurlijk met de kids

Op vrijdagmiddag komt u voor de files bij ons aan zodat u alle zorgen van de voorbije werkweek van u af kan laten glijden. De kinderen leven zich al uit in de tuin en bij de dieren. Dan is het tijd voor een zelf meegebrachte kaasschotel. We maken het niet te laat want ‘s morgens moet u vroeg uit de veren voor een drukke dag.

In de voormiddag gaat de groep samen op survival. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen gerust alles meedoen. Mama’s met buggies volgen het traject op de voet of vanuit de cafetaria. Eenmaal terug thuis en gedoucht, wacht u reeds verse soep en broodjes. Ondertussen zijn de fietsen geleverd en is het tijd voor de sportieve leden van de groep om een helse tocht te maken door het bos met als eindbestemming een sfeervol café. ‘s Avonds een heerlijke barbecue met een buffet van verse groentjes, aanschuiven maar …

[pullquote author=”Christophe”]De kids gaan s’avonds op dropping door het bos[/pullquote]

De volgende morgen wordt u verwend met een uitgebreid streekontbijt. Daarna gaan we samen met de kinderen de dieren voederen en krijgen ze meer uitleg over de kerkuil die bij ons woont. Het ontleden van een braakbal maakt het geheel kompleet. Na het ontbijt wordt de groep in twee groepen ingedeeld, die de fotozoektocht in het dorp zo goed mogelijk proberen te volbrengen. Ideaal voor jong en oud. Over de middag spaghetti want daarna maken we ons klaar voor de dropping. In twee groepen worden de ouders met kinderen gedropt en na 1u30 wandelen en zoeken komt iedereen moe maar tevreden terug op de hoeve (Ouders met hele kleine kinderen gaan naar het kinderpark voor een dag vol kinderpret). Nog even genieten van de laatste zon en dan is het helaas alweer tijd om de koffers te pakken.

This entry was posted in Arrangementen and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.